Vesti - kategorije


Koncertna sezona Univerzitetske galerije se nastavlja u utorak, 18. juna 2019. godine, sa početkom u 19 časova.
Na koncertu će nastupiti profesori Filološko-umetničkog fakulteta Univerziteta u Kragujevcu, Aleksandar Ružičić (flauta) i Dušan Toroman (klavir).

opširnije

Koncertna sezona Univerzitetske galerije nastavila se u sredu, 5. juna 2019. godine, koncertom „Na slovo, na slovo, recimo B“, na kojem su nastupile Nataša Petrović (viola) i Bojana Šumanjski (klavir).

opširnije

Koncertna sezona Univerzitetske galerije nastavlja se u sredu, 5. juna 2019. godine u 19 časova, koncertom „Na slovo, na slovo, recimo B“, na kojem će nastupiti Nataša Petrović (viola) i Bojana Šumanjski (klavir).

opširnije

U prepunoj sali Univerzitetske galerije, 16. maja 2019. godine, flautistkinja Jelena Stanić Stefanović održala je koncert uz klavirsku saradnju Jovane Radovanović i gostovanje akordeoniste Miodraga Đorđevića.

opširnije

U nastavku koncertne sezone Univerzitetske galerije, na koncertu Tajna u petak, 17. maja 2019. godine u 19 časova, nastupiće lirsko koloraturni sopran Ana Cvetković uz umetničku saradnju Vladimira Stojnića.

opširnije

Koncertna sezona Univerzitetske galerije u Kragujevcu se nastavlja u četvrtak, 16. maja 2019. godine u 19 časova. Nastupiće flautistkinja Jelena Stanić Stefanović, uz klavirsku saradnju Jovane Radovanović.

opširnije

Umetnički savet Univerzitetske galerije realizovao je još jedan koncert u nizu u Univerzitetskoj galeriji u Kragujevcu. U ponedeljak, 8. aprila 2019. godine nastupila je pijanistkinja Marija Bajalica.

opširnije

U Univerzitetskoj galeriji u Kragujevcu, u četvrtak, 4. aprila 2019. godine otvorena je izložba akademskog slikara Pavla Popovića

opširnije

Koncertna sezona Univerzitetske galerije u Kragujevcu se nastavlja u ponedeljak, 8. aprila 2019. godine u 19 časova. Solistički koncert održaće pijanistkinja Marija Bajalica

opširnije

U Univerzitetskoj galeriji u Kragujevcu, u četvrtak, 4. aprila 2019. godine u 19 časova, biće svečano otvorena izložba akademskog slikara Pavla Popovića

opširnije