Vesti - kategorije


U Svečanoj Sali Univerziteta u Kragujevcu u utorak, 6. novembra 2018. godine, održan je Forum “Da li su etički principi ostvarivi?” u organizaciji kancelarije Saveta Evrope u Beogradu, a u partnerstvu sa Univerzitetom u Kragujevcu.

opširnije

U Univerzitetskoj galeriji u ponedeljak 5. novembra 2018. godine, održano je predavanje na temu „Darovi naših rođaka: Andrić, Crnjanski i Pekić kao pripovedači“

opširnije

Umetnički savet Univerzitetske galerije organizuje još jedno u nizu predavanje u Univerzitetskoj galeriji, u ponedeljak 5. novembra 2018. godine u 19 časova.

opširnije

Forum “Da li su etički principi ostvarivi?” organizuje kancelarija Saveta Evrope u Beogradu u partnerstvu sa Univerzitetom u Kragujevcu i održaće se u utorak, 6. novembra od 12:00 do 13:30 časova u Svečanoj Sali Univerziteta u Kragujevcu (zgrada Rektorata).

opširnije

10. Sajam stipendija pod sloganom „Izaberi stipendiju po svojoj meri“ u organizaciji Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Kragujevcu održan je 29. oktobra 2018. godine u holu Pravnog fakulteta Univerziteta u Kragujevcu.

opširnije

opširnije

Unija studentskih organizacija Univerziteta u Kragujevcu u saradnji sa studentskim parlamentom Univerziteta i Balkan Creative Group organizovala je poslednji dan ,,Konferencije mladih lidera Srbije i Rusije - 180 godina saradnje". Konferencija je održana u Svečanoj sali Univerziteta u Kragujevcu, 21. oktobra 2018. godine

opširnije

U Svečanoj sali Univerziteta u Kragujevcu, u petak 19. oktobra 2018. godine, Centar za naučnoistraživački rad SANU i Univerziteta u Kragujevcu realizovao je predavanje koje je održao akademik Vladimir Kostić, predsednik Srpske akademije nauka i umetnosti na temu: Parkinsonova bolest 40 godina kasnije: ima li kraja iznenađenjima?

opširnije

Predstavnici Britanske ambasade u Beogradu održali su 17. oktobra 2018. godine prezentaciju Chevening programa u Centru za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Kragujevcu

opširnije

Centar za naučnoistraživački rad SANU i Univerziteta u Kragujevcu poziva Vas na predavanje koje će održati akademik Vladimir Kostić, predsednik Srpske akademije nauka i umetnosti u petak, 19. oktobra 2018. godine u 13 časova u Svečanoj sali Univerziteta u Kragujevcu (zgrada Rektorata) na temu: Parkinsonova bolest 40 kasnije: ima li kraja iznenađenjima?

opširnije