Вести - категорије


УСКРШЊА ЧЕСТИТКА РЕКТОРА УНИВЕРЗИТЕТА

опширније

У петак 11.03.2011 око 13 сати оспособљен је резервни линк (преко Краљева и Ниша) наше Акадeмске мреже чиме је омогућен саобраћај са Интернетом.
Према обавештењу колега из АМРЕС-a оспособљавање примaрног линкa се очекује у понедељак 14.03.2011 у преподневним часовима.

опширније

Данас у 15 часова и 55 мин. дошло је до прекида Телеком-овог оптичког линка на релацији Крагујевац - Велика Плана чиме је прекинут рачунарски саобраћај Академске мреже Крагујевца са Интернетом. Екипе Телеком-а из Крагујевца, Велике Плане и Београда раде на отклањању квара.
Резервни линк ка Краљеву и Нишу, а који је у надлежности екипе АМРЕС-а из Београда, такође није у функцији и његово поновно успостављање се, по речима колeга из Београда, не очекује пре петка (11.03.2011) у преподневним часовима.

опширније

Потпредседник Владе Републике Србије и министар за науку и технолошки развој мр Божидар Ђелић, 15.12.2010. посетиће Универзитет у Крагујевцу.

опширније

Закључци Сената Универзитета у Крагујевцу

опширније

ЧЕСТИТКА РЕКТОРА ПОВОДОМ ПОЧЕТКА НОВЕ ШКОЛСКЕ ГОДИНЕ

опширније

Број уписаних кандидата у II уписном року школске 2010/2011 и број слободних места за III уписни рок

опширније

Број уписаних кандидата у I уписном року школске 2010/2011 и број слободних места за II уписни рок

опширније

Листа изабраних пројеката у оквиру трећег конкурса за Темпус пројекте Selection results Tempus IV - Third call for proposals (EACEA/28/2009)

опширније

Свечано отварање парка

опширније