Вести - категорије


Отворен је 4. позив за пријаву истраживача у оквиру активности Субвенције за постдокторско истраживање - Post-doctoral Research Aid. Рок за пријаву је 20. јул 2020.

опширније

Стипендије за основне студије и стипендије за студенте истраживаче/постдипломце

опширније

Пекиншки спортски универзитет - Beijing Sport University (BSU) – додељује стипендије за основне, мастер и докторске студије, као и стипендије за non-degree програме намењене претежно спортистима и спортским тренерима.

опширније

Држављанима Републике Србије доступне су стипендије за основне и мастер академске студије, као и за научни стаж у Пољској.

опширније

опширније

Гринвич (Greenwich), угледни универзитет из Велике Британије са седиштем у Лондону, расписао је и ове године конкурс за стипендије за нову генерацију студената.

опширније

опширније

Немачка Фондација Конрад Аденауер расписала је Kонкурс за доделу стипендија за 2020/21. годину за студенте који студирају у Републици Србији.

опширније

Центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Крагујевцу, у сарадњи са компанијом KUČ Company, позива дипломце Универзитета у Крагујевцу да се пријаве за плаћену стручну праксу у компанији KUČ Company д.о.о.

опширније

Позивају се студенти основних и мастер студија! Буди и ти део #konuskonkurs приче и пошаљи нам свој предлог визуелног идентитета КОНУС-а. Можда баш твоја идеја буде наша нова слика!

опширније