Вести - категорије


опширније

Key Action 2 ‐ Capacity Building in the field of Higher Education ЕРАЗМУС+

опширније

У оквиру програма Ерасмус плус отворен позив за пројекте Заједнички мастер програми.

опширније

Oтворен je позив за Жан Моне пројекте у оквиру Еразмус плус програма који су намењени високошколским институцијама које се баве истраживањем у области европских интеграција и имају циљ да промовишу изврсност у настави и истраживању у овој области.

опширније

опширније

У четвртак 05. новембра 2015. год. у Ректорату Универзитета у Крагујевцу одржана је Радионица на тему "Интернационализација у високом образовању и кредитна мобилност".

опширније

У петак, 06. новембра 2015. године у Ректорату Универзитета у Крагујевцу са почетком у 10ч одржан je Еразмус+ информативни дан у сарадњи Фондације Темпус – Еразмус+ канцеларије у Србији у сарадњи са Универзитетом у Крагујевцу.

опширније

опширније

У оквиру АДРИАТинн пројекта Јадранског програма прекограничне сарадње на Универзитету у Крагујевцу 29. јуна 2015. године биће организован Дан иновација.

опширније

Центар за промоцију науке, у сарадњи са Министарством просвете, науке и технолошког развоја, Вас позива да се пријавите на прву бесплатну радионицу за обуку финансијских менаџера међународних пројеката у Србији и да стекнете искуство за рад са фондовима Европске Уније.

опширније