Вести - категорије


опширније

У Ректорату Универзитета у Крагујевцу, у петак 1. децембра 2017. године, одржан је Еразмус+ Информативни дан

опширније

У Свечаној сали Ректората 29. новембра 2017. године, одржана је трибина „(НЕ)зависност младих од савремених информационих технологија“

опширније

У среду 29. новембра 2017. године у 12:00 часова у Свечаној сали Универзитета у Крагујевцу биће одржана трибина у сарадњи са ЕЦПД Међународним центром за интегративну медицину и Европским центром за мир и развој (ЕЦПД) Универзитета за мир Уједињених нација, под покровитељством Министарства омладине и спорта Републике Србије.

опширније

Комплетан програм дешавања поводом прославе Крсне славе Светог Алимпија Столпника и 40 година постојања и рада Факултета медицинских наука у Крагујевцу.

опширније

Информативни дан за студенте под називом “Пут младог предузетника” биће одржан у Свечаној сали Ректората Универзитета у Крагујевцу у понедељак 20. новембра са почетком у 13 часова.

опширније

На Институту за физику (I спрат, учионица бр. 3.) 9. новембра 2017. године од 11,00 сати биће одржана трибина „О осиромашеном уранијуму“

опширније

У Свечаној сали Ректората Универзитета у Крагујевцу 3. и 4. новембра 2017. године, одржан је међунарони научни скуп Dire, écrire, agir en français 3.

опширније

На Природно–математичком факултету, у четвртак 2. новембра 2017. године у 13 часова, предавање на тему Нано технологије и светлост - Нобелове награде у функцији здравља, одржаће проф. др Ђуро Коруга.

опширније

На Универзитету у Крагујевцу од 23. до 29. октобра 2017. године, биће одржана међународна недеља отвореног приступа

опширније