Вести - категорије


10. Међународна конференција на тему напредних компјутерских информационих технологија одржаће се у периоду од 13. до 15. маја 2020. године на Институту за технологију у Дегендорфу, у Немачкој.

опширније

У уторак, 24. децембра 2019. године у 19 часова, у Универзитетској галерији у Крагујевцу, биће одржана промоција књиге „Тајне Павлове улице” Драгана Јаковљевића.

опширније

Центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Крагујевцу са задовољством позива све студенте и дипломце Универзитета у Крагујевцу да присуствују радионицама на тему писања CV-ја и мотивационог писма које ће се одржати у уторак, 24. децембра 2019. године у просторијама Центра за развој каријере.

опширније

На Универзитету у Крагујевцу, 12. децембра 2019. године, проф. др Роберто Боли (Robertо Bolli), редовни професор Медицинског факултета Универзитета у Луивилу (САД), промовисан је у почасног доктора Универзитета у Крагујевцу.

опширније

опширније

У четвртак, 5. децембра у Универзитетској галерији представљена је књига „Скице за пловидбу” писца, италијанисте, књижевног критичара и музичара Николе Поповића.

опширније

На Универзитету у Крагујевцу, 12. децембра 2019. године са почетком у 12 часова, ректор Универзитета у Крагујевцу проф. др Ненад Филиповић промовисаће проф. др Роберта Болија (Roberto Bolli) у почасног доктора Универзитета у Крагујевцу.

опширније

У Ректорату Универзитета у Крагујевцу, 5. децембра 2019. године одржан је састанак између представника Универзитета у Крагујевцу и турског Института за културу „Junus Emre” поводом постизања договора о будућој сарадњи.

опширније

У Центру за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Крагујевцу, 5. децембра 2019. године студентима Универзитета у Крагујевцу представљене су могућности за стипендирани студијски боравак у Америци.

опширније

У четвртак, 5. децембра у 20 часова, у Универзитетској галерији у Крагујевцу, биће одржана промоција књиге „Скице за пловидбу” Николе Поповића.

опширније