Vesti - kategorije


Prof. dr Nebojša Zdravković, redovni profesor Fakulteta medicinskih nauka, na sednici Vlade RS održanoj u četvrtak 5. marta 2020. godine imenovan je za člana Nacionalnog saveta za visoko obrazovanje na predlog KONUS-a (Konferencije univerziteta Srbije).

opširnije

U utorak, 18. februara 2020. godine, sa početkom u 11,00 sati, održana je sednica Stambene komisije, na kojoj su usvojene konačne liste reda prvenstva prema strukturi stana, u skladu sa raspisanim pojedinačnim konkursima.

opširnije

Zbog obeležavanja Dana državnosti Republike Srbije 15. i 16. februara, Univerzitet u Kragujevcu - Rektorat neće raditi u ponedeljak, 17. februara 2020. godine.

opširnije

opširnije

U sredu, 29. januara 2020. godine, sa početkom u 11,00 sati, održana je sednica Stambene komisije, na kojoj su razmatrane prispele prijave na raspisane javne konkurse za davanje u zakup stanova mladim istraživačima i umetnicima Univerziteta u Kragujevcu.

opširnije

opširnije

Predstavnici Univerziteta u Kragujevcu i Inicijative „Digitalna Srbija”, 19. novembra 2019. godine u Rektoratu Univerziteta u Kragujevcu, potpisali su Sporazum o poslovnoj i tehničkoj saradnji i predstavili su studentima strategiju realizacije Master 4.0 programa – Informacione tehnologije.

opširnije

Prema studiji Univerziteta Stanford na listi od preko 100.000 najcitiranijih naučnika sveta nalaze se tri profesora sa Univerziteta u Kragujevcu.

opširnije

opširnije

opširnije