Вести - категорије


Министарство просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије доставило је Универзитету у Крагујевцу информацију о Конкурсу за доделу стипендија Арапске Републике Египат за 2018/2019. годину

опширније

Министарство просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије доставило је Универзитету у Крагујевцу информацију о Конкурсу за доделу стипендија Републике Украјине за 2018/2019. годину

опширније

Рок за пријаву: 01. август 2018. године

опширније

Рок за пријем пријава за стипендије је 15. јун 2018. године

опширније

Ерасмус+ Кључна акција 1 – Кредитна мобилност

опширније

Привредна комора Србије наставља традицију у награђивању најбољих научних радова који имају апликативну улогу у унапређењу привредног амбијента и повезивању науке и привреде.

опширније

Министарство иностраних послова Руске Федерације расписало је конкурс за стипендирање студената докторских академских студија на Дипломатској академији.

опширније

Ерасмус+ кључна акција 1 – кредитна мобилност

опширније

Амбасада Јапана обавештава све заинтересоване кандидате у Републици Србији и Црној Гори да од среде, 18. априла 2018. године почиње конкурс за МЕXТ (Министарство образовања, спорта, науке и технологије Владе Јапана) стипендије за 2019. годину за студенте из Републике Србије и студенте из Црне Горе.

опширније

Народна Република Кина, под покровитељством Министарства трговине, додељује стипендије за академску 2018/19. годину, у оквиру програма академског образовања за мастер (у трајању од једне или две године) и докторске студије ( у трајању од три године). Стипендије се додељују за 38 студијских програма на Универзитетима у НР Кини.

опширније