Вести - категорије


Привредна комора Србије наставља традицију у награђивању најбољих научних радова који имају апликативну улогу у унапређењу привредног амбијента и повезивању науке и привреде.

опширније

Министарство иностраних послова Руске Федерације расписало је конкурс за стипендирање студената докторских академских студија на Дипломатској академији.

опширније

Ерасмус+ кључна акција 1 – кредитна мобилност

опширније

Амбасада Јапана обавештава све заинтересоване кандидате у Републици Србији и Црној Гори да од среде, 18. априла 2018. године почиње конкурс за МЕXТ (Министарство образовања, спорта, науке и технологије Владе Јапана) стипендије за 2019. годину за студенте из Републике Србије и студенте из Црне Горе.

опширније

Народна Република Кина, под покровитељством Министарства трговине, додељује стипендије за академску 2018/19. годину, у оквиру програма академског образовања за мастер (у трајању од једне или две године) и докторске студије ( у трајању од три године). Стипендије се додељују за 38 студијских програма на Универзитетима у НР Кини.

опширније

ЕРАСМУС+ КЉУЧНА АКЦИЈА 1 – КРЕДИТНА МОБИЛНОСТ

опширније

Британска фондација (British Scholarship Trust) је објавила конкурс за доделу стипендија за студијски боравак у трајању између 1 и 6 месеци на универзитетима у Великој Британији у школској 2018/2019. години.

опширније

Еразмус+ кључна акција 1 – Кредитна мобилност

опширније

Алумни асоцијација Рохус и Беатрис Мумерт фондације

опширније

Еразмус+ кључна акција 1 – кредитна мобилност

опширније