Вести - категорије


У Крагујевцу ће се 26. септембра 2014. Ноћ истраживача одржати по први пут, чиме ће Крагујевац постати нови члан велике групе градова у којима се одржава овај значајни забавни научни догађај!

опширније

У Ректорату Универзитета у Крагујевцу, 19. септембра 2014. године, одржана је свечана додела Потврда о обављеној Студентској летњој стручној пракси у сарадњи Универзитета у Крагујевцу и Клиничког центра Крагујевац и Универзитета у Крагујевцу и Института за јавно здравље Крагујевац

опширније

У Универзитетској галерији, 18. септембра 2014. године, отворена је Годишња изложба радова наставника и сарадника Одсека за ликовну и примењену уметност Филолошко-уметничког факултета Универзитета у Крагујевцу.

опширније

У Ректорату Универзитета у Крагујевцу, 18. септембра 2014. године, одржана је свечана додела Потврда о обављеној Студентској летњој стручној пракси у сарадњи Универзитета у Крагујевцу и Града Крагујевца у установама чији је оснивач Град Крагујевац.

опширније

Свечана додела потврда ће се одржати у петак, 19. септембра 2014. године, са почетком у 14 сати, у Свечаној сали Ректората Универзитета у Крагујевцу.

опширније

Свечана додела Потврда о обављеној Студентској летњој стручној пракси у сарадњи Универзитета у Крагујевцу и Града Крагујевца, у установама чији је оснивач Град Крагујевац, одржаће се у Свечаној сали Ректората 18. септембра 2014. године.

опширније

У Универзитетској галерији од 18. до 24. септембра 2014. године биће отворена изложба радова наставника и сарадника ФИЛУМ-а

опширније

У оквиру регионалног WBCinno пројекта, Канцеларија за пословну подршку Универзитета у Крагујевцу 11. и 12. септембра 2014. године организовала је у радионицу намењену професорима, истраживачима и студентима универзитета у региону Западног Балкана

опширније

опширније

опширније