Вести - категорије


Немачка Фондација Конрад Аденауер расписала је Kонкурс за доделу стипендија за 2020/21. годину за студенте који студирају у Републици Србији.

опширније

Центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Крагујевцу, у сарадњи са компанијом KUČ Company, позива дипломце Универзитета у Крагујевцу да се пријаве за плаћену стручну праксу у компанији KUČ Company д.о.о.

опширније

Позивају се студенти основних и мастер студија! Буди и ти део #konuskonkurs приче и пошаљи нам свој предлог визуелног идентитета КОНУС-а. Можда баш твоја идеја буде наша нова слика!

опширније

опширније

Универзитет у Намуру, кроз Beware Fellowship Program (Belguim Wallonia Reserch Fellowships), пружа прилику за постодкторско истраживање у области развоја обојених премаза насталих физичким таложењем испарења.

опширније

Кинеска академија за свемирске технологије у сарадњи са Кабинетом министра за иновације и технолошки развој у Влади Републике Србије додељује стипендије за све заинтересоване студенте из Србије који би желели да своје школовање наставе у Кини.

опширније

У овом моменту, када су координација и прецизност веома важне при промени класичног облика наставе на виртуелни, иницијатива Erasmus+ Virtual Exchange може бити од помоћи.

опширније

Федерално министарство за образовање, науку и истраживање Аустрије и Институт за Дунавски регион и Централну расписали су позив за доделу Дунавске награде за младе истраживаче за 2020. годину.

опширније

Фондација за студије наука и уметности, чије је седиште у Српској академији наука и уметности, додељује стипендије студентима 3. и 4. године акредитованих студија чији је просек оцена најмање 9 (девет).

опширније

Отворен позив за пријаву за Go Styria стипендије за истраживање на Универзитету у Грацу за 2020/21. годину

опширније