Vesti - kategorije


U okviru realizacije IT dana izraelskih kompanija u Biznis inovacionom centru, predstavnici Ambasade Izraela i izraelskih IT kompanija u Srbiji posetili su Univerzitet u Kragujevcu 19. novembra 2019. godine, u cilju uspostavljanja novih vidova saradnje sa obrazovnim institucijama u Kragujevcu.

opširnije

U Svečanoj sali Univerziteta u Kragujevcu, 18. novembra 2019. promovisana je monografija ENERGIES OF GRAPHS - Survey, Census, Bibliography, akademika Ivana Gutmana i prof. dr Borisa Furtule, čiji je izdavač Centar za naučnoistraživački rad SANU i Univerziteta u Kragujevcu.

opširnije

Knjiga ENERGIES OF GRAPHS - Survey, Census, Bibliography, čiji su autori akademik Ivan Gutman i prof. dr Boris Furtula biće predstavljena 18. novembra 2019. na Univerzitetu u Kragujevcu.

opširnije

Na Univerzitetu u Kragujevcu, 1. novembra 2019. godine, promovisan je prof. dr Rafaele Buđardini (Raffaele Bugiardini), redovni profesor Medicinskog fakulteta Univerziteta u Bolonji, u počasnog doktora Univerziteta u Kragujevcu.

opširnije

U Svečanoj sali Rektorata Univerziteta u Kragujevcu 1. novembra 2019. godine održana su pristupna predavanja gostujućih profesora (Visiting Professor) Fakulteta medicinskih nauka Univerziteta u Kragujevcu, prof. dr Veselina Mitrovića i prof. dr Suzan Prajs.

opširnije

opširnije

Na Univerzitetu u Kragujevcu, 1. novembra 2019. godine sa početkom u 13.30 časova, prorektor za nastavu i studentska pitanja Univerziteta u Kragujevcu prof. dr Živadin Micić, u ime rektora prof. dr Nenada Filipovića, promovisaće prof. dr Rafaelea Buđardinija (Raffaele Bugiardini) u počasnog doktora Univerziteta u Kragujevcu.

opširnije

11. Sajam stipendija pod sloganom „Izaberi stipendiju po svojoj meri“ u organizaciji Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Kragujevcu održan je 29. oktobra 2019. godine u holu Pravnog fakulteta Univerziteta u Kragujevcu.

opširnije

Međunarodni naučni skup „Srpski jezik, književnost i umetnost“ održan je u Svečanoj sali Univerziteta u Kragujevcu, 25. i 26. oktobra 2019. u organizaciji Filološko-umetničkog fakulteta.

opširnije

U organizaciji Centra za naučnoistraživački rad SANU i Univerziteta i Galerije RIMA, u Univerzitetskoj galeriji, 24. oktobra 2019. godine održana je tribina i izložba „Veče posvećeno Vladimiru Veličkoviću“.

opširnije