Vesti - kategorije


U Univerzitetskoj galeriji 12. januara 2023. godine, svečano je otvorena izložba „General Dušan Dodić, junak Velikog rata“, uz prisustvo ambasadora, akademika, članova rektorskog kolegijuma i brojne publike.

opširnije

Univerzitet u Kragujevcu poziva sve zainteresovane da prisustvuju svečanom otvaranju izložbe „General Dušan Dodić, junak Velikog rata“, u četvrtak 12. januara 2023. godine sa početkom u 19 časova u Univerzitetskoj galeriji.

opširnije

U Univerzitetskoj galeriji u Kragujevcu 9. januara 2023. godine, održan je tradicionalni Božićni koncert Univerziteta u Kragujevcu.

opširnije

U ponedeljak, 9. januara 2023. godine sa početkom u 18 časova, u Univerzitetskoj galeriji biće održan tradicionalni Božićni koncert Univerziteta u Kragujevcu.

opširnije

Poslednji koncert u ovoj koncertnoj sezoni održan je 26. decembra 2022. godine u Univerzitetskoj galeriji.

opširnije

Poslednji koncert ove kalendarske godine u Univerzitetskoj galeriji koji organizuje Umetnički savet, biće održan u ponedeljak 26. decembra 2022. godine u 19 časova.

opširnije

U Univerzitetskoj galeriji u Kragujevcu, 23. novembra 2022. godine, svečano je otvorena izložba Mie Arsenijević, Miloša Đorđevića i Slobodana Štetića, profesora Fakulteta pedagoških nauka u Jagodini.

opširnije

U Univerzitetskoj galeriji, u sredu 23. novembra 2022. godine, sa početkom od 19 časova, biće otvorena izložba autora Mie Arsenijević, Miloša Đorđevića i Slobodana Štetića.

opširnije

Na Pravnom fakultetu Univerziteta u Kragujevcu 15. novembra 2022. godine, svečano je otvoren Turski kutak – prostor u kome slobodno vreme mogu da provode zaposleni i studenti van nastave, kao i dokumentarna izložba u Univerzitetskoj galeriji.

opširnije

U okviru ovogodišnje koncertne sezone Univerzitetske galerije, 10. novembra 2022. godine, održan je koncert pod nazivom Veče francuskih kompozitora.

opširnije