Vesti - kategorije


Na svečanosti u Rektoratu Univerziteta u Kragujevcu, 08. oktobra 2013. godine, studentima Univerziteta u Kragujevcu dodeljene su Potvrde o obavljenoj letljoj stručnoj praksi u okviru prvog ciklusa programa letnjih stručnih praksi Univerziteta u Kragujevcu i Grada Kragujevca.

opširnije

Izložba slika i grafika Biljane Vuković u Univerzitetskoj galeriji biće otvorena 01. oktobra 2013. godine

opširnije

U okviru aktivnosti koje su posvećene reformi i unapređenju visokog obrazovanja u Srbiji Univerzitet u Beogradu organizovao je završnu GOMES Konferenciju u Vrnjačkoj Banji od 15-18. septembra 2013. godine, čiji je domaćin bio Univerzitet u Kragujevcu.

opširnije

U okviru druge sezone Univerzitetske letnje scene, 12. septembra 2013. godine, u parku Rektorata nastupiće studenti Filološko-umetničkog fakulteta

opširnije

U Univerzitetskoj galeriji 04. septembra 2013. godine (sreda) sa početkom u 17.30 sati biće otvorena izložba radova studenata IV godine studijske grupe za Grafički dizajn

opširnije

Gradska turistička organizacija "Kragujevac" i Univerzitet u Kragujevcu potpisali su Ugovor o izradi strateškog master plana održivog razvoja planine Rudnik.

opširnije

Koncertom kamernog sastava Infinity Quintet 26. avgusta 2013. godine svečano je otvoren muzički deo programa druge sezone Univerzitetske letnje scene.

opširnije

Srebrna medalja za trojku Univerziteta u Kragujevcu u košarci 3 na 3

opširnije

Koncertom kamernog sastava Infinity Quintet 26. avgusta 2013. godine biće otvoren muzički program druge sezone Univerzitetske letnje scene

opširnije

Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Kragujevcu je i ove akademske godine organizovao besplatne kurseve engleskog i nemačkog jezika za studente i diplomce Univerziteta u Kragujevcu sa ciljem da im pomogne da unaprede svoja znanja i budu konkurentni na tržištu rada.

opširnije