Вести - категорије


Министарство просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије доставило је Универзитету у Крагујевцу информацију о стипендијама Московског државног универзитета за међународне односе при МИП-у Руске Федерације.

опширније

опширније

Пријаве за Такмичење за најбољу технолошку иновацију отворене су до 3. априла 2020, а иновације могу бити из свих области техничког, медицинског, информатичког или стваралаштва у области услуга.

опширније

ЕРАЗМУС+ КЉУЧНА АКТИВНОСТ 1: Пројекти за индивидуалну мобилност у сврху учења и стицања нових вештина финансирани из средстава ЕУ (КА103 пројекти у области високог образовања у којима учествују програмске земље)

опширније

Универзитет АДА је државна високошколска установа која је основана декретом 13. јануара 2014. године, од стране председника Републике Азербејџан.

опширније

Немачка Фондација Конрад Аденауер расписала је Kонкурс за доделу стипендија за 2020/21. годину за студенте који студирају у Републици Србији.

опширније

Амбасада Републике Кореје у Србији доставила је Универзитету у Крагујевцу информацију о конкурсу за Global Korea Scholarship стипендије Владе Републике Кореје за 2020. годину.

опширније

опширније

опширније

Универзитет у Крагујевцу, у жељи да унапреди свој визуелни идентитет, позива студенте и дипломце графичког дизајна са Универзитета у Крагујевцу да се пријаве на Конкурс за графичко решење визуелног идентитета Универзитета

опширније