Вести - категорије


Последњи концерт у овој концертној сезони одржан је 26. децембра 2022. године у Универзитетској галерији.

опширније

Последњи концерт ове календарске године у Универзитетској галерији који организује Уметнички савет, биће одржан у понедељак 26. децембра 2022. године у 19 часова.

опширније

У Универзитетској галерији у Крагујевцу, 23. новембра 2022. године, свечано је отворена изложба Мие Арсенијевић, Милоша Ђорђевића и Слободана Штетића, професора Факултета педагошких наука у Јагодини.

опширније

У Универзитетској галерији, у среду 23. новембра 2022. године, са почетком од 19 часова, биће отворена изложба аутора Мие Арсенијевић, Милоша Ђорђевића и Слободана Штетића.

опширније

На Правном факултету Универзитета у Крагујевцу 15. новембра 2022. године, свечано је отворен Турски кутак – простор у коме слободно време могу да проводе запослени и студенти ван наставе, као и документарна изложба у Универзитетској галерији.

опширније

У оквиру овогодишње концертне сезоне Универзитетске галерије, 10. новембра 2022. године, одржан је концерт под називом Вече француских композитора.

опширније

У оквиру овогодишње концертне сезоне Универзитетске галерије, у четвртак 10. новембра 2022. године, са почетком у 19.00 часова, биће одржан концерт који носи назив Вече француских композитора.

опширније

У четвртак, 3. новембра 2022. године, у Универзитетској галерији у Крагујевцу одржан је концерт на коме је наступио Аратос трио.

опширније

У Универзитетској галерији у Крагујевцу, у четвртак 3. новембра 2022. године, са почетком у 19 часова, наступиће Аратос трио.

опширније

Центар за научноистраживачки рад САНУ и Универзитета у Крагујевцу организује, у понедељак, 31. октобра, округли сто: ОГЛЕДАЛА ДУШАНА МАТИЋА и изложбу: ПОЕМЕ У БОЈИ (Пиктопоетски поглед Душана Матића).

опширније