Вести - категорије


Отворен је позив за пријаву за стипендије COIMBRA групе за краткорочне истраживачке боравке; рок за пријаву: 31. март 2020.

опширније

опширније

Стипендије румунске владе за истраживања на докторским и постдоктоским студијама; рок за пријаву 16. фебруар 2020.

опширније

Универзитетска агенција за франкофонију позива студенте да се пријаве на програм професионалне мобилности како би стекли вештине које ће им олакшати професионалну интеграцију.

опширније

Отворен је позив Владе Републике Турске за доделу стипендија за академску 2020/21. годину.

опширније

опширније

опширније

Доступно је 15 позиција за докторске студије у оквиру пројекта MOTOR5G - MObility and Training fOR beyond 5G Ecosystems, чији је фокус на уградњи вештачке интелигенције у 5Г комуникационе системе ради паметнијег коришћења мрежно генерисаних података.

опширније

У спомен Михајла Пупина, стипендисте и добротвора Матице српске, установљена је награда за студентске радове који представљају допринос техничким и природно-математичким дисциплинама којима се бавио овај научник, под именом Пупинова награда Матице српске.

опширније

Са намером да се унапреди квалитет научних истраживања и жељом да подрже младе, талентоване и перспективне научнице и научнике у Србији, компанија Филип Морис и Центар за развој лидерства додељују грантове за научна истраживања.

опширније