Вести - категорије


Такмичење за доделу награда Светске организације за интелектуалну својину (WIPO) се организује са циљем промовисања значаја заштите интелектуалне својине за развој савремене економије и друштва, и реализације Програма обележавања 95 година заштите интелектуалне својине у Србији. Такмичење организује Министарство просвете, науке и технолошког развоја, у сарадњи са Заводом за интелектуалну својину под покровитељством Владе Републике Србије и Светске организације за интелектуалну својину.

опширније

ЕРАСМУС+ КЉУЧНА АКЦИЈА 1 – КРЕДИТНА МОБИЛНОСТ

опширније

Амбасада Француске и Француски институт у Србији додељују стипендије за краће научне боравке истраживача свих нивоа у истраживачким лабораторијама у Француској. Стипендије су доступне за техничке и природне науке везане за заштиту животне средине, екологију, одрживи развој и енергетику

опширније

опширније

Немачка служба за академску размену (DAAD) расписала је конкурс за стипендије за академску 2016/17. годину.

опширније

Отворен конкурс за праксу у сарадњи Центра за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Крагујевцу и компаније ФЦА Србија д.о.о. Крагујевац.

опширније

Министарство просвете, науке и технолошког развоја расписало је Конкурс за доделу стипендија изузетно надареним ученицима и студентима у Републици Србији за школску 2015/16. годину.

опширније

опширније

Отворен конкурс за стипендије владе Уједињеног Краљевства за једногодишње мастер студије на британским универзитетима.

опширније

Отворен конкурс за BAYHOST стипендије за студије у Баварској за академску 2016/17. годину. Рок за пријаву 01. децембар 2015. године

опширније