Вести - категорије


Амбасада Француске и Француски институт у Србији додељују стипендије за краће научне боравке истраживача свих нивоа у истраживачким лабораторијама у Француској. Стипендије су доступне за техничке и природне науке везане за заштиту животне средине, екологију, одрживи развој и енергетику

опширније

опширније

Немачка служба за академску размену (DAAD) расписала је конкурс за стипендије за академску 2016/17. годину.

опширније

Отворен конкурс за праксу у сарадњи Центра за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Крагујевцу и компаније ФЦА Србија д.о.о. Крагујевац.

опширније

Министарство просвете, науке и технолошког развоја расписало је Конкурс за доделу стипендија изузетно надареним ученицима и студентима у Републици Србији за школску 2015/16. годину.

опширније

опширније

Отворен конкурс за стипендије владе Уједињеног Краљевства за једногодишње мастер студије на британским универзитетима.

опширније

Отворен конкурс за BAYHOST стипендије за студије у Баварској за академску 2016/17. годину. Рок за пријаву 01. децембар 2015. године

опширније

Павле Савић је програм француско-српске сарадње намењен развоју научне и техничке размене између ове две земље. Носилац овог програма у Србији је Министарство просвете, науке и технолошког развоја, а крајњи рок за подношење пројеката 12. октобар 2015. године.

опширније

Расписан конкурс Фонда за младе таленте за студије у иностранству за академску 2015/16. годину. Рок за пријаву на овај конкурс је 16. октобар 2015. године.

опширније