Вести - категорије


опширније

Други позив за стипендије у оквиру JoinEU-SEE PENTА програма, за мобилност у академској 2015/16. години, биће отворен 03. новембра 2014. године.

опширније

Иако су на нивоу ЕУ отворени Ерасмус + позиви за све кључне акције (Key Action) (који ће трајати од фебруара до октобра 2015. у зависности од програма и конкретне акције) начин учешћа Србије (као и других земаља Западног Балкана) још увек није довољно познат, као ни детаљи о практичној имплементацији Програма.

опширније

НОВЕ ЕРАСМУС МУНДУС АКЦИЈE 2 МРЕЖЕ

опширније

Амбасада Сједињених Америчких Држава у Београду обавештава заинтересоване кандидате да је отворен конкурс за пријаву за Фулбрајт програм боравишних стипендија за академску 2015/16. годину.

опширније

Програм Праксе за младе филологе представља могућност за стицање практичног искуства у домену наставе страног језика, као и развој комуникативних и организаторних вештина. Практиканти ће добити прилику да припреме и воде курс енглеског/немачког језика током академске 2014/15. године.

опширније

Британска амбасада у Београду организује Чивнинг open day – презентацију Чивнинг програма стипендија Владе Уједињеног Краљевства, у понедељак 20. октобра 2014. године у 14 часова у Сали за конференције у згради Амбасаде (Ресавска 46, Београд)

опширније

Министарство просвете, науке и технолошког развоја расписује конкурс за доделу ученичких и стдентских стипендија изузетно надареним ученицима и студентима у Републици Србији за школску 2014/2015. годину

опширније

Рок за пријаву на оба конкурса: 31. октобар 2014. године.

опширније

Министарство омладине и спорта – Фонд за младе таленте Владе Републике Србије расписaли су

опширније