Вести - категорије


Рок за пријаву за мобилност у оквиру програма Сигма Агиле продужен је до 13. фебруара 2015. године (до 1 p.m. CET)

опширније

Стипендије програма Еразмус Мундус акција 2 – мрежа размене

опширније

Отворен је позив за мобилност у оквиру COIMBRA програма за 2015. годину. Рок за пријаву је 31. март 2015. године

опширније

Поред академске понуде свих партнера, Универзитет у Вигу проследио је додатне информације за студенте докторских студија и постдокторанте заинтересоване за размену у оквиру Green Tech WB мреже и представио додатне могућности за реалзицију мобилности (за студенте докторских студија и постдокторанте) у оквиру својих истраживачких центара:

опширније

Конкурс за пријаву студената и апсолвената Универзитета у Крагујевцу за праксу у Центру за развој услуга социјалне заштите „Кнегиња Љубица“

опширније

У просторијама Центра за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Крагујевцу је, у понедељак 26. јануара 2015. године, одржана презентација стипендија француске Владе.

опширније

Центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Крагујевцу позива све заинтересоване студенте и дипломце да присуствују Презентацији стипендија француске Владе, која ће се одржати у понедељак, 26. јануара 2015. године у 12 часова у просторијама Центра за развој каријере.

опширније

У оквиру програма „Покрени се за будућност“, који се реализује уз финансијску подршку компаније Филип Морис, расписан је нови конкурс за финансирање пројеката из области јавног заговарања - заступања. На конкурсу могу учествовати факултети свих државних универзитета у Србији, самостално или у партнерству са другим организацијама, институцијама и државним факултетима.

опширније

Стипендије програма Еразмус Мундус акција 2 – мрежа размене

опширније

Министарство просвете, науке и технолошког развоја, надлежно за научноистраживачку делатност, расписало је Јавни позив за учешће у средствима Министарства у 2015. години.

опширније