Вести - категорије


КОНКУРС ЗА УПИС КАНДИДАТА НА MAСТЕР АКАДЕМСКЕ СТУДИЈЕ И ДОКТОРСКЕ АКАДЕМСКЕ СТУДИЈЕ УНИВЕРЗИТЕТА У КРАГУЈЕВЦУ ЗА ШКОЛСКУ 2014/2015. ГОДИНУ

опширније

Рок за пријаву: 23. новембар 2014. године

опширније

опширније

Влада Чешке Републике нуди стипендије студентима заинтересованим за студије на високошколским образовним институцијама у Чешкој

опширније

Рок за пријаву: 30. септембар 2014. године

опширније

(матичне ћелије и регенеративна медицина)

опширније

Чивнинг програм стипендија је глобални пограм стипендија владе Уједињеног Краљевства чији је циљ да омогући талентованим младим људима да студирају на најбољим универзитетима у Уједињеном Краљевству и стварају везе са будућим лидерима из читавог света.

опширније

Међународна летња школа трансфера технологије и знања намењена је свима који желе да се упознају са процесом и да се баве трансфером технологије са универзитета или истраживачких центара из земаља Дунавског региона (Немачка, Аустрија, Мађарска, Чешка, Словачка, Словенија, Бугарска, Румунија, Хрватска, Србија, Босна и Херцеговина, Црна Гора, Молдавија, Украјина).

опширније

опширније

Студенти интегрисаних академских студија медицине Факултета медицинских наука Универзитета у Крагујевцу на пракси у Клиничком центру Крагујевац од 09. јула 2014. године.

опширније