Вести - категорије


ИФК - Међународни истраживачки центар за културне студије (Линц/Беч, Аустрија) објављује позив за пријављивање за стипендије за 2014/2015. годину.

опширније

EURIAS програм стипендија - програм мобилности интернационалних истраживача нуди 39 стипендија (20 за млађе и 19 за старије истраживаче) у области друштвених и хуманистичких наука и омогућава истраживачима десетомесечни боравак у једној од 16 институција учесница, у: Берлину, Болоњи, Бриселу, Будимпешти, Кембриџу, Делменхорсту, Фрајбургу, Хелсинкију, Јерусалиму, Лиону, Марсеју, Паризу, Упсали, Бечу, Васенару и Цириху.

опширније

UPF програм стипендија Универзитета Помпеу Фабра у Барселони у сарадњи са Marie Curie COFUND програмом, омогућава 24 стипендије инетрнационалним истраживачима и пружа прилику за развој каријере кандидатима постдокторских студија свих националности.

опширније

опширније

опширније

Драги студенти, Уколико сте заинтересовани за стицање практичног искуства током лета, пријавите се за Студентску летњу праксу до петка, 21.јуна 2013. године.

опширније

Конкурс за студенте "Путујемо у Европу" намењен је најбољим студентима завршних година основних и мастер студија и апсолвентима факултета универзитета у Србији.

опширније

Позив за студенте за учешће на бесплатној школи програмирања

опширније

Хемофарм фондација објављује конкурс за нај–студенте основних, мастер, специјалистичких и докторских студија природних наука (биолошке науке, физика, геолошке науке, хемија, биохемија и молекуларна биологија, математика, заштита животне средине (екологија), медицина, стоматологија, фармација)

опширније

У сарадњи Универзитета у Крагујевцу и Града Крагујевца реализоваће се програм Студентске летње праксе. Студенти завршних година основних академских, интегрисаних академских студија и мастер академских студија ће имати прилику да овог лета стекну своја прва практична искуства.

опширније