Вести - категорије


Катедра за стоматологију Архус Универзитета у сарадњи са NAMABIO/EU COST MP1005 и Институтом „Nordic Institute on Dental Materials“ у Ослу, Норвешка омогућава стипендирање кандидата за докторске студије.

опширније

Драги студенти Универзитета у Крагујевцу, ако размишљате о мобилности и усавршавању у иностранству и желите да усавршите своје знање енглеског језика, пријавите се за курс у ЦзРК-у.

опширније

Универзитет Политехнике из Барија позива истраживаче Универзитета у Крагујевцу да се пријаве за постдокторску позицију на Универзитету Политехнике а на тему "Fluid-structure interaction of cardiovascular prostheses and study of the induced effects on blood particles".

опширније

опширније

Конкурс за предавача на курсевима за енглески и немачки језик у Центру за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Крагујевцу

опширније

Покажи свима колико си луд за науком!

опширније

опширније

Програм „НИС шанса 2013“ компанија спроводи у сарадњи с локалним самоуправама, а прилику да ради у НИС-у ће до краја ове године добити око 300 младих људи са завршеном средњом стручном школом, односно са завршеним факултетом. Најбољима од њих компанија ће након девет, односно дванаест месеци понудити радни однос на неодређено време.

опширније

Канцеларији за међународнe пројекте Универзитета у Крагујевцу потребан је сарадник

опширније

Стипендије Универзитета Cattolica del Sacro Cuore, Милано

опширније