Вести - категорије


Универзитет Политехнике из Барија позива истраживаче Универзитета у Крагујевцу да се пријаве за постдокторску позицију на Универзитету Политехнике а на тему "Fluid-structure interaction of cardiovascular prostheses and study of the induced effects on blood particles".

опширније

опширније

Конкурс за предавача на курсевима за енглески и немачки језик у Центру за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Крагујевцу

опширније

Покажи свима колико си луд за науком!

опширније

опширније

Програм „НИС шанса 2013“ компанија спроводи у сарадњи с локалним самоуправама, а прилику да ради у НИС-у ће до краја ове године добити око 300 младих људи са завршеном средњом стручном школом, односно са завршеним факултетом. Најбољима од њих компанија ће након девет, односно дванаест месеци понудити радни однос на неодређено време.

опширније

Канцеларији за међународнe пројекте Универзитета у Крагујевцу потребан је сарадник

опширније

Стипендије Универзитета Cattolica del Sacro Cuore, Милано

опширније

Politecnico di Milano се налази међу 20 водећих универзитета у Европи. Са око 40.000 уписаних студената и преко 1000 професора, највећи је италијански универзитет са великим бројем техничких и природних наука, архитектуром и дизајн. Од свог оснивања 1863. Politecnico di Milano базиран је на квалитету и иновацији наставе, што је резултирало успостављањем чврсте сарадње са светом економије и привреде кроз развој експерименталног истраживања и трансфер технологије.

опширније

Овај програм стипендирања покрива трошкове курса, као и смештај током трајања курса.

опширније