Вести - категорије


У жељи да унапреди сарадњу између Француске и Србије и да подстакне мобилност студената из Србије, Француски институт у Србији је обновио конкурс за доделу стипендија за 2013-2014. годину за студенте из Србије који желе да наставе школовање у Француској за ниво мастер 2 и докторских студија.

опширније

Одељење за јавне економије Макс Планк Института за пореско право и јавну економију у Немачкој, нуди неколико стипендија за студенте докторских студија у области економије јавног сектора.

опширније

Предмет студија: Истраживачке активности Међународне истраживачке школе Max-Planck усмерене су на четири основне области: молекуларна признавање угљених хидрата, интеракција биомолекула са светлошћу, режија интрацелуларних процеса, као и усмерене промене облика ткива.

опширније

опширније

ПОЗИВ ЗА ДОСТАВЉАЊЕ ПРЕДЛОГА ИДЕЈНОГ РЕШЕЊА ПЛАКАТА "САМО ЧИСТО ЈЕ ЗДРАВО И ЛЕПО"

опширније

опширније

опширније

Стипендије Британске Фондације за кандидате из Републике Србије за академску 2013/2014. годину у трајању од 1 до 3 месеца

опширније

Међународни египатски центар за пољопривреду објавио је конкурс за следеће курсеве током 2013. године, у периодима:

опширније

У оквиру обележавања Светог Саве – Дана духовности у Републици Србији, 27. јануара 2013. године у Свечаној сали Ректората уручене су стипендије најбољим студентима Универзитета у Крагујевцу.

опширније