Вести - категорије


РЕПУБЛИКА СРБИЈА - ФОНД ЗА МЛАДЕ ТАЛЕНТЕ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ КОНКУРС ЗА СТИПЕНДИРАЊЕ НАЈБОЉИХ СТУДЕНАТА ЗАВРШНИХ ГОДИНА: ОСНОВНИХ АКАДЕМСКИХ СТУДИЈА ИЛИ МАСТЕР АКАДЕМСКИХ СТУДИЈА ИЛИ ИНТЕГРИСАНИХ АКАДЕМСКИХ СТУДИЈА СА ВИСОКОШКОЛСКИХ УСТАНОВА ЧИЈИ ЈЕ ОСНИВАЧ РЕПУБЛИКА СРБИЈА, ЗА ШКОЛСКУ 2012/13. ГОДИНУ

опширније

опширније

Драге колеге, уколико размишљате о усавршавању у Немачкој или желите да обогатите свој cv са познавањем још једног језика, онда је овај курс права ствар за вас. ЦзРк је осмислио још један начин да помогне својим студентима и дипломцима и зато за вас организујемо бесплатан курс немачког језика. Заинтересовани? Пожурите и пријавите се!

опширније

ОТВОРЕН КОНКУРС ЗА ДОДЕЛУ СТИПЕНДИЈА НЕМАЧКЕ ПРИВРЕДЕ ДР ЗОРАН ЂИНЂИЋ

опширније

Отворен је конкурс за праксу у трајању од три месеца за студенте завршних година, апсолвенте и дипломце Универзитета у Крагујевцу

опширније

Ако желиш да стекнеш практично искуство, пријави се и буди предавач на Курсу немачког језика и помози колегама са других факултета да унапреде своје знање језика.

опширније

опширније

Извршна агенција за програме у области образовања, културе и медија (EACEA) Европске комисије је почетком августа 2012. год. отворила конкурс за 2013. годину за учешће у Програму целоживотног учења (LLP).

опширније

опширније

Фондација Konrad Adenauer и ове године расписује конкурс за доделу стипендија за 2012/2013. годину, друштвено или политички ангажованим младим студентима, постдипломцима или докторантима који студирају у Републици Србији.

опширније