Coursera - основне информације и пријава

Поштовани студенти и запослени Универзитета у Крагујевцу,

У циљу унапређења образовних могућности за студенте и запослене, Универзитет у Крагујевцу је започео сарадњу са организацијом Coursera.org - водећом светском платформом за онлајн учење.

У оквиру програма сарадње запосленима и студентима Универзитета је доступан основни програм учења који, између осталог, обухвата бесплатно похађање једног онлајн курса годишње као и реализацију неограниченог броја менторисаних пројеката вођених од стране експерата.

Заинтересованим студентима и запосленима је на располагању више од 4000 курсева које реализују професори са водећих светских универзитета као што су Yale, University of Michigan, University of Illionis, Princeton University, Stanford и др. као и експерти из компанија као што су Google, IBM, Microsoft, итд.

Запослени на Универзитету у Крагујевцу који желе да приступе програму онлајн учења и који имају институционалну имејл адресу (*.kg.ac.rs) треба да се региструју на порталу Coursera.org кликом на следећи линк:
www.coursera.org/programs/university-of-kragujevac-on-coursera-fk0zl.

Студенти Универзитета у Крагујевцу који желе да приступе програму онлајн учења, а који немају институционалну имејл адресу (*.kg.ac.rs) треба да попуне пријаву испод.

Уколико имате питања или вам је потребна помоћ, можете се обратити Служби подршке.

 

Coursera - пријава за студенте

Име
Презиме
Е-пошта
Број индекса

* 000/00 или 000000