Вести


опширније

У четвртак, 30. маја 2024. године, у Свечаној сали Ректората Универзитета Крагујевцу, са почетком у 12.30 часова, биће одржано јавно предавање на тему "Самоопсервација и саморегулација у извођаштву" које је предвиђено за све заинтересоване инструменталисте.

опширније

У оквиру обележавања празника свих словенских народа објављени резултати литерарног конкурса, "Хтели смо да спасемо свет - ми, словенски ђаци", који је ове године покренут на иницијативу катедре за српску књижевност

опширније

У организацији Центра за научноистраживачки рад САНУ и Универзитета у Крагујевцу уприличен је Гала концерт, 23. маја, у Првој крагујевачкој гимназији.

опширније

Председник Организационог одбора Треће српске међународне конференције о примењеној вештачкој интелигенцији проф. др Ненада Филиповића, ректор Универзитета у Крагујевцу својим обраћањем пред учесницима из читавог света свечано је отворио конференцију која се одржава на Универзитету у Крагујевцу у периоду 23. и 24. мај 2024. године.

опширније

опширније

опширније

Универзитет у Крагујевцу је у уторак, 21. маја 2024. године, обележио крсну славу – Светог aпостола и jеванђелисту Јована Богослова и 48 година од оснивања Универзитета.

опширније

опширније

Универзитет у Крагујевцу обележиће своју славу Светог апостола и јеванђелисту Јована Богослова и 48 година од оснивања, у уторак 21. маја 2024. године у згради Ректората.

опширније