Вести


У склопу подршке припреми предлога пројеката, Фонд за науку Републике Србије ће на сваке две недеље организовати онлајн Отворена врата за све истраживаче заинтересоване за програм ПРОМИС 2023.

опширније

У присуству представника Ректорског колегијума и младих истраживача са Универзитета у Крагујевцу, Фонд за науку Републике Србије одржао је радионицу за представљање новог Јавног позива за изврсне пројекте младих истраживача и научника у раној фази каријере – ПРОМИС 2023.

опширније

Дан иновација, који је одржан 6. јуна 2023. године у Крагујевцу, у организацији Града Крагујевца, а у сарадњи са Универзитетом у Крагујевцу, Шумадија сајмом, Регионалном агенцијом за економски развој Шумадије и Поморавља и Фондом за иновациону делатност, привукао је велики број посетилаца, међу којима је била и делегација Амбасаде Кине, која је том приликом посетила Универзитет у Крагујевцу.

опширније

У Легату Николе Коке Јанковића отвара се изложба академика Саве Халугина НЕВИДЉИВИ ШАПТАЧИ, у петак, 9. јуна у 20 сати.

опширније

У Галерији „ВИШе од галерије“ у Средњој стручној школи у Крагујевцу, 5. јуна отворена је изложба-радионица, аутора Стевана Јокића и Љиљане Јокић.

опширније

Концертна сезона Универзитетске галерије се наставља концертом и предавањем професора и пијанисте Милана Миладиновића. Концерт и предавање одржаће се 09. јуна у Универзитетској галерији с почетком у 19 часова.

опширније

Институт за информационе технологије, Крагујевац, у Свечаној сали Ректората Универзитета у Крагујевцу, 05.06.2023. године, обележио четири године постојања.

опширније

опширније

опширније

У Галерији „ВИШе од галерије“ у Средњој стручној школи у Крагујевцу, 5. јуна у 19 сати, отвара се изложба-радионица, аутора Стевана Јокића и Љиљане Јокић.

опширније