Вести


опширније

Еразмус+ академски и административни координатори са свих чланица Универзитета у Крагујевцу окупили су се 23. новембра 2023. у Ректорату на радном састанку на тему протеклих, актуелних, али и будућих пројеката мобилности у оквиру Еразмус+ програма.

опширније

На свечаној академији поводом обележавања 190 година постојања Прве крагујевачке гимназије, додељена је захвалница Универзитету у Крагујевцу за подршку  у неговању традиције и знања на простору Централне Србије.

опширније

опширније

опширније

опширније

Стипендије за размену у Америци за студенте основних студија

опширније

У петак, 17. новембра 2023. године на Универзитету у Крагујевцу отпочела је реализација трећег циклуса „Expert2Mentorsˮ тренинг програма за унапређење менторских вештина наставника и сарадника са Универзитета у Крагујевцу за рад са студентским стартап тимовима.

опширније

ЦЕСИД - Центар за слободне изборе и демократију одржао је другу по реду радионицу за изградњу капацитета за спречавање корупције у високом образовању, у оквиру пројекта "Универзитети без корупције у Албанији, Северној Македонији и Србији". Радионица је одржана у Ректорату Универзитета у Крагујевцу.

опширније

У Научно технолошком парку Чачак 23. и 30. новембра 2023. године одржаће се радионице на тему „Остваривање бесповратних средстава кроз ЕУ и националне фондовеˮ, које ће водити Горан Стојановић, професор на Техничком факултету у Новом Саду.

опширније