Vesti


opširnije

Program AI for Accessibility omogućava pristup naprednim računarskim resursima u Microsoft Azure cloud-u za pojedince i organizacije koji rade na osnaživanju osoba sa invaliditetom širom sveta. Program AI for Accessibility dodeljuje grantove projektima koji se nadovezuju na nedavna dostignuća u Microsoft-ovim kognitivnim uslugama i mašinskom učenju za razvoj pristupačnih i inteligentnih rešenja AI u bilo kojem od tri fokusna područja: zapošljavanje, svakodnevni život i komunikacija.

opširnije

U okviru Nacionalnog takmičenja dobrih praksi, u oblasti karijernog vođenja i savetovanja, Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Kragujevcu dobitnik je Priznanja za uspešno prilagođavanje aktivnosti za vreme pandemije.

opširnije

opširnije

Otvoren poziv za prijavu studenata Univerziteta u Kragujevcu za besplatan onlajn kurs engleskog jezika na B1 nivou u organizaciji Centra za razvoj karijere

opširnije

U Rektoratu Univerziteta u Kragujevcu, 23. oktobra 2020. godine, održan je sastanak između predstavnika Univerziteta i Britanskog saveta (British Council-a) povodom razmatranja mogućnosti za saradnju u okviru projekta Unapređenje uloge nauke u društvu.

opširnije

opširnije

Ambasador Republike Francuske u Srbiji gospodin Žan Luj Falkoni i ataše za francuski jezik pri Ambasadi Francuske i Francuskom institutu gospodin Frank Idinga, 21. oktobra 2020. godine posetili su Rektorat Univerziteta u Kragujevcu.

opširnije

opširnije

Prijave za Čivning stipendije za akademsku 2021/22. godinu otvorene su do 3. novembra 2020. godine

opširnije