Vesti


Univerzitet u Kragujevcu raspisuje konkurs za upis 20 polaznika na kratki program studija "SAJBER BEZBEDNOST", za sticanje sertifikata o završenom kratkom programu studija i 30 ESPB.

opširnije

Promocija knjige „Dostignuća u radijacionoj onkologiji raka pluća (Advances in Radiation Oncology of Lung Cancer“ - treće izdanje, Springer 2023.) održaće se u utorak, 27. februara u 18 sati u Svečanoj sali Univerziteta u Kragujevcu.

opširnije

U organizaciji Centra za naučnoistraživački rad SANU i Univerziteta u Kragujevcu, dr Miloš Đorđević, naučni savetnik Instituta za nuklearne nauke ”Vinča” održao je predavanje pod nazivom „Fizika čestica: od Higs bozona do terapije zračenjem“, u Svečanoj sali Univerziteta u Kragujevcu, 22. februara.

opširnije

Izdavačka produkcija Univerziteta u Kragujevcu predstavila se na manifestaciji „Dani kragujevačke knjige“, 21. februara 2024. godine

opširnije

U Rektoratu Univerziteta u Kragujevcu, 21. februara 2024. godine, održan je Dan dobrodošlice za studente sa partnerskih institucija, koji će u okviru Erazmus+ programa mobilnosti, u toku letnjeg semestra akademske 2023/24. godine, biti na razmeni na Univerzitetu u Kragujevcu.

opširnije

U organizaciji Centra za naučnoistraživački rad SANU i Univerziteta u Kragujevcu, a u saradnji sa Prirodnjačkim muzejem u Beogradu, postavljena je izložba „Bilje i kamenje – H2O“, čiji je autor dr Marjan Niketić, dopisni član SANU.

opširnije

opširnije

21. februar 2024, 16.00 -17.00 sati po lokalnom vremenu u Tajpeju, [Taiwan time], UTC+8

opširnije

opširnije

U organizaciji Centra za naučnoistraživački rad SANU i Univerziteta u Kragujevcu, dr Miloš Đorđević, naučni savetnik Instituta za nuklearne nauke ”Vinča” održaće predavanje pod nazivom „Fizika čestica: od Higs bozona do terapije zračenjem“, u Svečanoj sali Univerziteta u Kragujevcu, u četvrtak, 22. februara u 14.30 sati.

opširnije