Vesti


U organizaciji Univerziteta u Kragujevcu i Centra za naučnoistraživački rad SANU i Univerziteta u Kragujevcu, 30. septembra, u Univerzitetskoj galeriji, predstaviće se projekat „Prostor-zvuk-konstrukcija - ProZvuk“.

opširnije

U Svečanoj sali Univerziteta u Kragujevcu, 27. septembra 2022, predstavljeni su najbolji projekti odabrani na konkursu za mlade naučnike i umetnike Univerziteta u Kragujevcu za školsku 2022/23. godinu.

opširnije

Na Univerzitetu u Kragujevcu, u petak, 23. septembra, održana je trinaesta sednica Saveta za saradnju nauke i privrede. Sednici su, pored članova Saveta, prisustvovali članovi rektorskog kolegijuma Univerziteta u Kragujevcu, predstavnici Grada Kragujevca i Regionalne privredne komore Kragujevac, predstavnici Saveta poslodavaca Univerziteta u Kragujevcu i Inovacione zajednice Šumadije i Zapadne Srbije – predstavnici Biznis inovacionog centra Kragujevac, kompanije Milanovic Industries Group i Naučno tehnološkog parka Čačak.

opširnije

opširnije

opširnije

opširnije

U utorak, 27. septembra 2022. sa početkom u 13.00 časova u Svečanoj sali Univerziteta u Kragujevcu predstaviće se najbolji projekti odabrani na konkursu za mlade naučnike i umetnike Univerziteta u Kragujevcu za školsku 2022/23. godinu.

opširnije

Fondacija Tempus, treću godinu za redom, putem projekta podržanog od strane ambasade Sjedinjenih Američkih Država (SAD) u Beogradu, objavljuje javni poziv za obuke predavača za izvođenje nastave na engleskom jeziku (English as a Medium of Instruction) na četiri najveća državna univerziteta u Srbiji: Univerzitetu u Beogradu, Univerzitetu u Novom Sadu, Univerzitetu u Nišu i Univerzitetu u Kragujevcu.

opširnije

opširnije

Nakon uspešnog niza koncerata na ovogodišnjoj Letnjoj sceni Univerziteta u Kragujevcu, 20. septembra 2022. godine, nastavila se koncertna sezona u Univerzitetskoj galeriji koncertom pod nazivom Veče kamerne muzike za violu i klavir.

opširnije