Пријаве за студентски стартап камп ParkUP! 2024 отворене за студенте из целе Србије - Закорачи у јединствену предузетничку авантуру

По први пут овог лета ParkUP! отвара врата за студенте из целе Србије!

Научно-технолошки парк Београд (НТП Београд) отворио је пријаве за студентски стартап камп – ParkUP! 2024 који ће бити одржан од 11. до 16. Јула. По први пут на овај јединствени програм учења, рада и дружења, могу да се пријаве и студенти који студирају ван Београда.

ParkUP! је интензивни програм учења, рада и дружења у НТП Београд, намењен студентима свих факултета широм Србије са циљем да стекну основна знања и вештине о технолошком предузетништву – како да уоче проблеме и препознају пословне прилике на тржишту, ојачају тимске вештине и који су кораци у претварању иновативне идеје у успешан бизнис.

Свим академцима који студирају ван Београда биће обезбеђен смештај током трајања кампа.

Придружи се летњој стартап авантури ако:

✔️имаш између 18 и 26 година

✔️студираш и желиш додатно да унапредиш своје личне и професионалне вештине

✔️те интересује предузетништво

✔️желиш да упознаш сјајне стартап оснивачe️ и са колегама са других факултета из целе Србије се опробаш у тимском раду на развоју иновативне идеје

 

Пријаве су отворене до 22. јуна на сајту НТП Београд

 

Предавања и радионице на кампу засноване су на Lean startap методологији, а уз доста креативног рада, студенте очекује и сјајно дружење.

Више о програму погледајте ОВДЕ.

Студентски стартап камп ParkUP! 2024 реализује се у оквиру Програма промоције и популаризације иновационе делатности Министарства науке, иновација и технолошког развоја, уз подршку пројекта Технопарк Србија 2.