Вести


У просторијама Центра за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Крагујевцу 18. јануара 2017. године одржана презентација стипендија Владе Француске.

опширније

Еразмус+ Кључна акција 1 – Кредитна мобилност

опширније

Амбасада Републике Турске доставила је Универзитету у Крагујевцу информације о стипендијама које Влада Републике Турске додељује у оквиру програма Türkiye Scholarships, као и информације о отвореном позиву за стипендије за мастер и докторске студије за 2017. годину.

опширније

Центар за развој каријере позива све заинтересоване студенте и дипломце Универзитета у Крагујевцу да присуствују презентацији стипендија владе Француске.

опширније

Министарство просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије расписало је Јавни позив за учешће у средствима Министарства у 2017. години.

опширније

У Универзитетској галерији у Крагујевцу 9. јануара 2017. године одржан је Божићни концерт Универзитета у Крагујевцу.

опширније

У оквиру Еразмус + програма наставни и ваннаставни кадар факултета у саставу Универзитета у Крагујевцу може се пријавити за мобилност на Аристотеловом универзитету у Солуну

опширније

ЕРАСМУС+ КЉУЧНА АКЦИЈА 1 – КРЕДИТНА МОБИЛНОСТ

опширније

На Факлтету педагошких наука у Јагодини, у среду 28. децембра 2016. године одржан је први радни састанак PR тимова и Служби за маркетинг и односе са јавношћу факултета у саставу Универзитету у Крагујевцу.

опширније

Еразмус+ кључна акција 1 – Кредитна мобилност

опширније