Вести


На Универзитету у Крагујевцу, 18. октобра 2016. године, представници Британске амбасада у Београду, представили су Chevening (Чивнинг) стипендије за мастер студије у Великој Британији.

опширније

Савет Универзитета у Крагујевцу на седници одржаној 11.10.2016. године донео је Одлуку о Светосавској награди.

опширније

ЕРАСМУС+ КЉУЧНА АКЦИЈА 1 – КРЕДИТНА МОБИЛНОСТ

опширније

Британска амбасада у Београду, у уторак, 18. октобра 2016. године у 16:00 сати, у Свечаној сали Ректората Универзитета у Крагујевцу, представиће Chevening (Чивнинг) стипендије за мастер студије у Великој Британији.

опширније

У холу Правног факултета 13. октобра 2016. године, Универзитетски Центар за развој каријере и саветовање студената одржао је свој VIII Сајам стипендија и информисао заинтересоване студенте и дипломце Универзитета у Крагујевцу о могућностима за академску мобилност и усавршавање у земљи и иностранству.

опширније

опширније

Фондација Темпус – Национална CEEPUS канцеларија позива све заинтересоване студенте и чланове академског особља са државних високошколских установа из Републике Србије да се пријаве на вебинар „CEEPUS стипендија – прилике за студенте и академско особље“ који ће бити одржан 12. октобра у термину од 17-18 сати.

опширније

У понедељак 10. октобра 2016. у Ректорату Универзитета у Крагујевцу одржан је уводни час курса енглеског језика “English in Higher Education Administration”.

опширније

Универзитет у Крагујевцу је 6. октобра 2016. године посетио Suresh C. Tyagi Ph.D, редовни професор Медицинског факултета у Луивилу и гостујући професор Факултета медицинских наука Универзитета у Крагујевцу

опширније

Универзитетски Центар за развој каријере и саветовање студената са задовољством позива све студенте и дипломце Универзитета у Крагујевцу да 13. октобра 2016. године посете Сајам стипендија и информишу се о могућностима за академску мобилност и усавршавање у земљи и иностранству.

опширније