Vesti - za izabrani datum


Dela iz legata akademskog slikara Milića od Mačve biće predstavljena na izložbi koja se otvara u utorak 19. novembra 2019. godine u 19 časova u Univerzitetskoj galeriji

opširnije

Kragujevačka publika u utorak, 19. novembra 2019. godine, u 19.30 časova slušaće autentični nastup Tria Singidunum u sastavu: Stana Krstajić, flauta, Ksenija Milošević, violina i Dejan Subotić, klavir

opširnije

U četvrtak, 14. novembra 2019. godine u Rektoratu Univerziteta u Kragujevcu i prostorijama Pravnog fakulteta, sa početkom u 11 časova, održan je Erazmus+ informativni dan u organizaciji Nacionalne Erazmus+ kancelarije u Srbiji.

opširnije

ERC grantovi za dokazivanje koncepta (ERC Proof of Concept Grants) imaju za cilj da uvećaju vrednost izvrsnog istraživanja kroz finansiranje rada na verifikaciji inovativnog potencijala ideja koje su nastala kroz ERC projekte. Grantovi za dokazivanje koncepta su stoga namenjeni isključivo vodećim istraživačima čiji su predlozi zasnovani na istraživanju koje je finansirano od strane ERC programa.

opširnije

ERC grantovi za osnaživanje istraživačkih timova (ERC CONSOLIDATOR GRANTS - ERC-2018-CoG) namenjeni su podršci vodećim istraživačima u fazi karijere u kojoj oni konsoliduju (ojačavaju) sopstvene nezavisne istraživačke timove ili programe.

opširnije