Вести - категорије


опширније

опширније

опширније

Western Balkans Mobility Scheme представља део пилот-програма POLICY ANSWERS – R&I POLICY making, implementation and support in the Western Balkan и има за циљ подржавање мобилности младих истраживача.

опширније

Немачка служба за академску размену (DAAD) ове године додељује Награду за фундаменталне академске вредности (Fundamental Academic Values Award), са циљем вредновања доприноса младих научника истраживању фундаменталних вредности у науци и академској заједници.

опширније

За студенте Универзитета у Крагујевцу који ће у оквиру програма Студентске стручне праксе у јавној управи похађати праксу у Градској управи Града Крагујевца, у понедељак, 15. априла одржан је пријем проводом почетка праксе

опширније

Универзум програм подршке покренут је 2021. године и намењен је стартапима који су спремни да свој MVP представе тржишту и привуку своје прве кориснике. Програм Универзум реализује компанија Mozzart у сарадњи са ICT Hub-om.

опширније

Универзитет у Крагујевцу расписује конкурс за доделу стипендија за постдокторско усавршавање које би се реализовало у школској 2024/2025. години

опширније

Универзитет у Крагујевцу објављује коначну ранг листу за упис на кратки програм студија Сајбер безбедност у првом уписном року.

опширније

опширније