Вести


Отворен позив за пријаву студената Универзитета у Крагујевцу за бесплатан онлајн курс енглеског језика на Б1 нивоу у организацији Центра за развој каријере

опширније

У Ректорату Универзитета у Крагујевцу, 23. октобра 2020. године, одржан је састанак између представника Универзитета и Британског савета (British Council-а) поводом разматрања могућности за сарадњу у оквиру пројекта Унапређење улоге науке у друштву.

опширније

опширније

Амбасадор Републике Француске у Србији господин Жан Луј Фалкони и аташе за француски језик при Амбасади Француске и Француском институту господин Франк Идинга, 21. октобра 2020. године посетили су Ректорат Универзитета у Крагујевцу.

опширније

опширније

Пријаве за Чивнинг стипендије за академску 2021/22. годину отворене су до 3. новембра 2020. године

опширније

Пројекат „Подршка учествовању у ЕУ програмима“ Министарства за европске интеграције који финансира Европска унија, организује онлајн Инфо дан о програму Хоризонт 2020, који ће бити реализован у сарадњи са Министарством просвете, науке и технолошког развоја и Универзитетом у Новом Саду, а уз подршку Делегације Европске уније у Србији и ЕУИНФОНЕТ-а. Онлајн Инфо дан биће одржан у среду, 4. новембра 2020. године са почетком у 10.30 часова.

опширније

Еразмус+ Кључна акција 1 – кредитна мобилност
мобилност између програмских и партнерских земаља – КА107 (стипендије из претходног статуса Републике Србије у Еразмус+ програму)

опширније

опширније

Универзитет у Крагујевцу у школској 2020/2021. години уписује студенте на мастер академске студије, на студијском програму Информационе технологије – једноипогодишње мастер студије (90 ЕСПБ) на српском или енглеском језику.

опширније