Вести


опширније

За потребе пројекта под називом „Приступ заснован на магнетном квалитативном и квантитативном карактеризацијом локализоване и опште корозије у цевоводима”, који спроводи Универзитет Брунел у Лондону, потребни су студенти који ће вршити теоријско, експериментално и нумеричко истраживање.

опширније

опширније

опширније

Немачка служба за академску размену расписала је конкурс за стипендије за краће истраживачке боравке у Немачкој који ће почети са реализацијом у периоду од јуна до новембра 2021. године.

опширније

Универзитет у Крагујевцу почиње са реализацијом пројекта “USE OF REGRESSIVE ARTIFICIAL INTELLIGENCE (AI) AND MACHINE LEARNING (ML) METHODS IN MODELLING OF COVID-19 SPREAD – COVIDAI”

опширније

Веће за друштвена истраживања (Social Science Research Council - SSRC), као дeо свог програма Just Tech, расписује позив за предлоге пројеката из различитих друштвених наука и сродних области који се баве ризицима, могућностима и изазовима које доноси јавни здравствени надзор проистекао из пандемије Covid-19.

опширније

Универзитет у Крагујевцу је увршћен на Шангајску листу за област Медицина – Клиничка медицина, где је пласиран између 201 и 300 места.

опширније

опширније

Универзитет у Крагујевцу вас позива да помогнете у разоткривању ефеката и фактора који утичу на то како пандемија вируса корона делује на физичко и ментално стање становништва.

опширније