Вести


опширније

Центар за научноистраживачки рад САНУ и Универзитета у Крагујевцу организују трибину ТАДИЈА ПЕЈОВИЋ, крагујевачки математичар у едицији „Живот и дело српских научника"

опширније

Концертна сезона Универзитетске галерије настављена је у петак, 30. новембра 2018. године, на концерту који је носио назив „На крилима песме“

опширније

У Универзитетској галерији у Крагујевцу, у четвртак 29. новембра 2018. године, свечано је отворена изложба професора и сарадника Факултета педагошких наука у Јагодини Рефлексије 02- Живот и игра.

опширније

У Универзитетској галерији у Крагујевцу, у среду 5. децембра 2018. године у 19 часова, наступиће гудачки дуо који чине Душица Младеновић и Наташа Петровић

опширније

ЕРАСМУС+ КЉУЧНА АКЦИЈА 1 – КРЕДИТНА МОБИЛНОСТ

опширније

Рок за подношење пријава је 14.12.2018. године

опширније

У понедељак, 26. новембра у Универзитетској галерији у Крагујевцу, у оквиру пројекта Водич кроз дигитализацију културе у Србији, одржано је јавно предавање и дискусија ИЗАЗОВИ ДИГИТАЛИЗАЦИЈЕ АРХИВА У КУЛТУРИ.

опширније

Рок за пријаву на конкурсе траје до 28. децембра 2018. године

опширније

У Универзитетској галерији у Крагујевцу, у четвртак 29. новембра 2018. године, са почетком у 19 часова свечано ће бити отворена изложба професора и сарадника Факултета педагошких наука у Јагодини Рефлексије 02.

опширније